Christmas CONCEPT - târg cu design, vintage, gourmet și bio cosmetics are loc pe 7/8 decembrie și 14/15 decembrie

După trei ediții reușite de Christmas CONCEPT, ne-am hotărât să facem un obicei și să ne întâlnim în fiecare Decembrie, înainte de Crăciun. Și anul ăsta ne întâlnim nu o dată, ci de două ori, la Palatul Telefoanelor, pe Calea Victoriei 35, ca să avem sărbători pline și bogate.

Christmas CONCEPT are loc pe 7/8 decembrie și 14/15 decembrie, un eveniment care combină bunătățile de la V for Verde cu creativitatea designerilor de la V fair, târgul de design contemporan și cultură vintage, toate sub un singur acoperiș.

design de obiect | bijuterie contemporană | design vestimentar | vintage autentic | cosmetice bio |  gourmet

Alege secțiunea care ți se potrivește și trimite-ne la craciun@vfair.ro un mail cu:Descrierea colecției / produselorImagini cu colecția / produsele

#Creativity #Joy #DesignerGifts #CleanBeauty

Prima ediție V for Vintage Christmas Concept a fost organizată în parteneriat cu Artmark. Două zile cu obiecte de ceramică sau porțelan, bijuterii și accesorii contemporane, design de obiect, ilustrație, articole de design vestimentar, minunate creme și parfumuri bio, vintage autentic, wine-bar și degustare de vinuri, cafea buna, delicatese culinare și oameni frumoși.

A doua ediție de Christmas Concept a adus primul târg de Crăciun la Grand Hotel du Bulevard, a chemat, adunat și selectat de la designeri la colecționari, de la bunătăți pentru oameni mari la minunății pentru cei mici, de la gourmet sau sugar free candies la cosmetice bio și lucruri atent meșteșugite. La Palatul Telefoanelor ne-am întâlnit anul trecut și am deschis luna cadourilor aprinzând becurile pe Calea Victoriei. Tot aici ne întâlnim și în acest an, de două ori, în Decembrie.

#ChristmasCONCEPT