În weekendul 2-3 noiembrie cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage și-a dat întâlnire la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)

Ediția cu numărul 23 a adus și un concept nou >>> CHANGE – IF NECESSARY
Schimbarea e bună – dacă e necesară. Schimbarea este evoluție – cu o singură condiție: să o faci conștient: CE schimbi? DE CE schimbi? Atitudinea, garderoba, stilul de viață, mașina, cămașa albă, pantofii de seară, abordarea, sala de sport, coafura. Toate pot fi schimbate – dacă are sens.

Mereu altfel și mereu el însuși, V fair – ediția a 23-a a fost despre provocări. despre a construi un stil de viață sustenabil >>> shopping conștient, despre alegeri asumate și plăceri autentice.

design de obiect | bijuterie contemporană | design vestimentar | vintage autentic | cosmetice bio | gourmet

V fair oferă designerilor participanți șansa să între în contact cu cele mai importante publicații de modă și lifestyle din România, promovează în mod direct tinerele talente prin premii și prin secțiunea special dedicată, Future Design, din cadrul târgului.

Premiile oferite reflectă atât performanțele creative și stilistice, cât și strategia de dezvoltare a unor branduri dedicate frumosului.

Ediția cu numărul 23 a premiat cei mai creativi designeri:

ALEXANDRA NACU a primit premiul BEST YOUNG DESIGNER oferit de GLAMOUR România
BORBALA FERENCZ a primit premiul THE MOST CREATIVE DESIGNER oferit de FASHION PREMIUM MAGAZINE
CLIMENT ART a primit premiul BEST MAKER oferit de Revista ATELIERUL
CĂTĂLIN ONOCAN a primit premiul MOST POPULAR DESIGNER votat de publicul V fair #23