V fair #23

2—3 Noiembrie 2019

Palatul Telefoanelor, Calea Victoriei 35

Conector al inițiativelor locale din industria creativă, V fair ajunge în această toamnă la ediţia cu numărul 23. Selecția designerilor la V fair este un demers esențial pentru a prezenta cele mai bune creații în cele două zile de târg. Astăzi vă facem cunoștință cu juriul nostru format din influencerii momentului.

Fabulous Muses — Fashion KOL

Diana Enciu și Alina Tanasă — le-ai citit și le-ai văzut în toate contextele cool din România. Absolutelyfabulous.ro a fost primul e-zâne de fashion din România, iar blogul www.fabulousmuses.net le-a adus celor două muze recunoașterea internațională.

“Fabuloasele” sunt influenceri majori în fashion, digital talents, stiliști și personal shoppers. Participă la Fashion Week-uri din toată lumea, apar pe coperțile celor mai hip publicații și în cele mai urmărite producții TV. Au o comunitate construită organic și abordează toate temele actuale — de la sustenabilitate la woman power cu umor și autenticitate.

Alina Ceușan

Alina Ceușan — blogger, influencer, creator de content în online. Cu o facultate de Comunicare și PR în spate și o intuiție aparte către tot ce e cool, Alina a lucrat în cei 7 ani de când și-a lansat blogul, cu branduri naționale și internaționale puternice (NIVEA, H&M, L’Oreal, Philips etc). A colaborat cu cele mai influente publicații din domeniu (Elle, Harper’s Bazaar, Glamour, Cosmopolitan etc) și a primit cam toate premiile din social media care contează.

Crede că a fi influencer înseamnă să ai o comunitate care are încredere în tine și încearcă mereu să fie cea mai bună variantă a ei însăși. Și pare că reușește — cei peste 400000 de Instagram followers și încă 200000 pe Facebook sunt dovada clară.

Adriana Matei — Style Coach

Adriana Matei — good vibes, wittiness & self-respect — prima lecție pe care o “predă” clientelor ei. Un style coach care funcționează ca un terapeut pentru mintea și dressing-ul oricărei femei care are nevoie de o schimbare. A fost fashion PR pentru designeri români (Rhea Costa, Marie Ollie), are un blog de stil și și-a crescut constant know-how-ul din fashion&style internațional. Lunar organizează workshopuri de stil personal, de unde femeile pleacă mai motivate să își acorde mai multă atenție. Are chiar și un canal de Youtube cu tips&tricks legate (sau nu:) de fashion și stil personal.


V fair este primul târg de design contemporan și cultură vintage din București, un conector al inițiativelor locale din industria creativă cu multe acțiuni în zona de educație, formare și proiecte colaborative. De peste 11 ani inițiază și organizează evenimente și contribuie la creșterea sustenabilă a designului românesc și a antreprenoriatului creativ.