V Expo — Brunch

Design Contemporan

Cultură Vintage

Meet the Designers

Let’s have a sneak—peak at the selected designers’ collections for this V fair edition.

Expo — Brunch

V Fair îți prezintă: Expo — Brunch

O întâlnire la expoziție. O expoziție cu brunch. O dimineață relaxată, fashion oriented, cu piese din colecțiile pe care le găsești la V fair expuse în premieră, prosecco și întâlniri plăcute cu prieteni stiliști, jurnaliști, bloggeri — tot felul de creativi din comunitatea care susține și promovează designul românesc.

V expo are loc în fiecare primăvară și toamnă, cu câteva zile înainte de V fair, într-un loc simpatic și inspirațional — un altfel de vernisaj, ca o pregătire pentru V fair — târgul de design contemporan și cultură vintage.

English

V Fair presents you: Expo — Brunch

A meeting at the exhibition. An exhibition with a brunch. A relaxed, fashion oriented morning, with designs from the collections you’ll find at V fair. Prosecco, stylists, journalists, bloggers — all kinds of creatives from the community that support and promote the Romanian design.

The V expo takes place every spring and autumn, a few days before V fair, in a friendly and inspirational place — a small preview of our main event — V fair — contemporary design and vintage culture fair.

Calendar 2019