V fair, târg de design contemporan și cultură vintage, își deschide listele de înscriere pentru ediția cu numărul 23

2-3 Noiembrie — Palatul Telefoanelor

V fair este primul târg de design contemporan și cultură vintage din București, un conector al inițiativelor locale din industria creativă cu multe acțiuni în zona de educație, formare și proiecte colaborative. De peste 11 ani inițiază și organizează evenimente și contribuie la creșterea sustenabilă a designului românesc și a antreprenoriatului creativ.

Pe 2 și 3 noiembrie 2019 ne întâlnim la Palatul Telefoanelor pentru ediția cu numărul 23 a târgului V fair. Două zile de shopping alternativ care ne conectează cu cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage.

Înscrierea pentru secțiunile design vestimentar, accesorii și bijuterie contemporană se face pe baza unui portofoliu conform tematicii ediției.

Tematica acestei ediții: "THE FUTURE IS NOW"

Moda în zilele noastre se transformă cu o viteză fulgerătoare, azi se poartă ceva, mâine ceva complet diferit. Așa că ne întrebăm, What’s the next big thing? Pot fi materialele inovatoare precum Tencell, Econyl, pielea vegană sau folosirea unor materiale clasice în feluri noi. Sau poate piesele vestimentare devin multifuncționale – azi porți o salopetă și mâine o transformi într-un top cu pantaloni. Rămâne la latitudinea ta să decizi cum o sa fie viitorul în modă. The Future is Now. #sustainABILITY

Keywords: Power Shoulders, Oversized Coats, Suit-on, Belt it Up, Satin Soft, Feather Details, Colorful

Selecția designerilor la V fair este un demers esențial pentru a prezenta cele mai bune creații în cele două zile de târg. La fiecare ediție invităm în juriu persoane cu experiență și expertiză în domeniu, a căror opinie garantează publicului nostru selecția unui design autentic.

Selecția portofoliilor este făcută de juriul V fair #23
  • Adriana Matei (Style Coach)
  • Diana Enciu – Fabulous Muses (Fashion KOL)
  • Alina Tanasa – Fabulous Muses (Fashion KOL)
  • Alina Ceușan

Criteriile de selecție pe care le urmărim sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea direcției dată ca temă, viziunea și calitatea prezentării portofoliului.

O aplicație completă înseamnă
  • 10 poze din colecția propusă conform tematicii V fair #23
  • sunt acceptate orice fel de materiale adiționale care să susțină înscrierea: schițe, fotografii cu tipuri de materiale, colaje, s.a.m.d.
  • pozele trimise să fie în format JPG cu o dimensiune maxima de 500 kb (maxim 10 poze)
  • descrierea colecției propuse și o biografie profesională a participantului

Colecționarii de vintage autentic sunt invitați să trimită un mail de înscriere la v@vfair.ro

Data limită pentru înscrierea portofoliilor la V fair ediția cu numărul 23

4 Octombrie 2019